SUNLIGHTEN SZAUNA

A Sunlighten szauna – a finn szaunáknál megszokottól eltérően – nem a helyiség levegőjét, hanem közvetlenül a tested hevíti fel. Az izzadást víz használata nélkül az infravörös sugárzás váltja ki, amely bőröd alsóbb rétegéiben is képes kifejteni jótékony hatását. A Sunlighten szaunában működő Solocarbon sugárzók klinikailag igazoltan a leghatékonyabb módon állítják elő az infravörös hőt, és egyetlen készülékben mindhárom hullámhossz típust tartalmazzák.

A Sunlighten szauna hatása

A közeli infravörös hullámhossz (NIR) elősegíti a szövetek növekedését, a sebgyógyulást, a bőr megújulását és a sejtek egészségét.
A közepes infravörös hullámhossz (MIR) a test lágy szöveteibe hatolva felgyorsítja a gyógyulási folyamatot azokon a testrészeken, ahol gyulladás alakult ki.
A távoli infravörös hullámhossz (FIR) jut el a legmélyebbre. Azokat a helyeket célozza meg, ahol a méreganyagok felhalmozódtak.

TERMÉSZETES GYÓGYÍTÁS, HATÉKONY MEGELŐZÉS

Az infravörös sugárzás a szövetekbe hatolva az alábbi pozitív hatásokat idézi elő.

Méregtelenítés

A Sunlighten a hagyományos szaunákkal ellentétben gyengéd, gyógyító hatású infravörös sugárzással működik. Mindez elősegíti az ellazulást, csökkenti a stresszt, hozzájárul a nyugodt éjszakákhoz, közvetlenül szaunázás után pedig frissítő hatást biztosít.

Relaxáció

A Sunlighten szauna a távoli infravörös sugárzással emeli meg tested belső hőmérsékletét. Sejtszinten szabadítja meg szervezeted a mérgező anyagoktól, erősíti az immunrendszered és hozzájárul, hogy a bevitt tápanyagok hatékonyabban hasznosuljanak.

Súlycsökkentés

A Sunlighten infraszauna úgy égeti el a felesleges kalóriákat, hogy közben a legnagyobb kényelemben pihenheted ki magad. Alkalmanként akár 600 kilokalóriát is elégethetsz – ehhez pedig csak annyit kell tenned, hogy kényelmesen ellazulva, egyhelyben ülsz.

Fájdalomcsillapítás

Fájdalomcsillapítással foglalkozó szakorvosok is gyakran beépítik kezelésükbe a Sunlighten szauna alkalmazását, hiszen oldja az izomgörcsöket, enyhíti a kisebb, valamint a krónikus (például fibromyalgiás) fájdalmakat, és képes lerövidíteni a felépülési időt.

Vérnyomáscsökkentés

A szisztolés és a diasztolés vérnyomást a szaunák közül kizárólag a Sunlighten infraszauna képes klinikailag igazoltan csökkenteni. A verejtékezés hatására javul a keringés, felgyorsul a véráramlás, megnövekedik a szívritmus, a vérnyomás pedig lecsökken.

Keringésjavítás

A Sunlighten infraszauna olyan hatást vált ki, mintha intenzív testmozgást – passzív kardio edzést – végeznél. Az izomzat melegítése közepes infravörös tartományú sugárzással akár a normál érték duplájára is növelheti a vér áramlását.

Bőrfiatalítás

A Sunlighten infraszauna használatával bőröd fiatalosabbá válik és megtelik energiával. Az infravörös sugárzásnak köszönhetően csökkennek a ráncok és javul a bőr tónusa, a sugárzás mélyebb rétegekbe hatolva pedig eltávolíthatja a méreganyagokat.

Sebgyógyulás

A Solocarbon technológiának köszönhetően az infravörös sugárzás képes elősegíteni a sebgyógyulást – tudományos kutatások igazolják, hogy felgyorsítja a sejtek regenerálódását és elősegíti a szövetnövekedést –, a hegesedést pedig minimálisra csökkenti.

Immunerősítés

A közeli, közepes és távoli infravörös sugárzási technológianak köszönhetően több oxigén jut el a sejtekhez, mindez pedig segít az izmok regenerálódásában, támogatja a sejtek egészségesebbé válását és ellenállóbbá teszi az immunrendszert.

Méregtelenítés

Relaxáció

Súlycsökkentés

Fájdalomcsillapítás

Vérnyomáscsökkentés

Keringésjavítás

Bőrfiatalítás

Sebgyógyulás

Immunerősítés

Az igényeidhez igazodik

Az egyszerű kezelhetőség és testreszabhatóság érdekében egy 10 colos, Android alapú vezérlőpanel segítségével néhány érintéssel beállíthatod, hogy milyen programot szeretnél elindítani. Valós időben nyomon követheted a pulzusod és az elégetett kalóriákat, de a belső világítást, a beépített hangszórók hangerejét vagy a lejátszott dallamokat is a hangulatodhoz igazíthatod.

Akusztikus rezgésterápia

Az optimális kényelem érdekében a padok mélyebbek az iparági szabványnál, az akusztikus rezgésterápia pedig biztosítja szervezeted számára a rezgés és hang általi gyógyulást.

Színes fényterápia

Testednek a nap fényének mind a hét színspektrumára szüksége van. A fényterápia alkalmazásával a látható fények teljes spektrumán keresztül tarthatod egyensúlyban a szervezeted.

Prémium hangrendszer

A Sunlighten szaunák prémium Blaupunkt hangrendszerrel (AM/FM-, CD- és MP3-lejátszóval) vannak felszerelve, így kedvenc dallamaiddal támogathatod a teljes ellazulást.
Sunlighten szauna - Szolgáltatások - Deluxe Day Spa

Tapasztald meg a saját bőrödön!

FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!

SZAUNA? SUNLIGHTEN!

A Sunlighten szaunák hatékonyságuk, kialakításuk, felszereltségük és minőségük szempontjából is a legmagasabb minőséget képviselik. A ragasztás nélküli konstrukció, az alapanyagként használt kézzel válogatott fa elemek és a vízszintes dizájn alkalmazása az iparágban egyedülállónak számítanak, a rendszeres minőségellenőrzés pedig szavatolja, hogy a Sunlighten szaunák jótékony hatásai mindenki számára maximális hatékonysággal biztosíthatók legyenek.

Választható wellness programok

Testsúlycsökkentés.
Öregedésgátlás.
Fájdalomcsillapítás.
Méregtelenítés.
Relaxáció.
A szív- és érrendszer edzése.

TALÁLD MEG ÖNMAGAD!

Néhány órára zárd ki a külvilágot, töltődj fel, és add át magad a day spa élménynek!
Szeretettel várunk a hét minden napján.
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!

Legyél Deluxe Day Spa Klubtag!

Iratkozz fel hírlevelünkre exkluzív ajánlatokért és értékes ajándékért!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram