Speciális kúrák

Egészségmegőrző kúráinkkal a rövid távú, azonnal látható változások mellett a hosszú távon tapasztalható eredményekre helyezzük a hangsúlyt. Speciálisan felépített és összeállított kezeléscsomagjainkkal 4 különböző cél eléréséhez nyújtunk számodra hatékony segítséget.
Speciális kúrák - Szolgáltatások - Deluxe Day Spa

Méregtelenítés

A méregtelenítés elengedhetetlen része az életednek, hiszen az egyre halmozódó – a sejtek működését és szaporodását gátló – ártalmas anyagoktól valamilyen formában meg kell szabadítanod a szervezeted. Nem mindegy azonban, hogy ezt milyen formában teszed. És még egy fontos dolog: a lelked méregtelenítéséről sem szabad megfeledkezned!

A Deluxe Day Spa méregtelenítő kúra nagyszerű segítséget nyújt számodra a hatékony, gyors, látványos, fájdalom- és mellékhatásmentes testi-lelki salaktalanításhoz.
Foglalj időpontot online!

Bőrfeszesítés

Az idő múlásával a bőr tónusvesztése, megereszkedése és ráncosodása elkerülhetetlenné válik – különösen igaz ez abban az esetben, ha súlyfelesleggel küzdesz vagy küzdöttél korábban. A rendszeres vízfogyasztással és vitaminpótlással, valamint a dohányzás és az erőteljes napfény kerülésével sokat tehetsz a folyamat lelassítása érdekében, de más eszközök is vannak a kezeidben.

A Deluxe Day Spa bőrfeszesítő kúra alkalmazásával bőröd a felhámot megsértő beavatkozások nélkül nyerheti vissza természetes üdeségét és fiatalságát. A változás azonnal szembetűnő, de még hónapokkal később is észrevehető lesz.
Foglalj időpontot online!
Speciális kúrák - Szolgáltatások - Deluxe Day Spa
Speciális kúrák - Szolgáltatások - Deluxe Day Spa

Hidrodermabrázió

Miután igénybe vettél egy kozmetikai kezelést, joggal érezheted úgy, mintha kicseréltek volna. Kicsattansz a frissességtől, visszanyered fiatalos vonásaidat, és magabiztosabban nézel szembe a kihívásokkal. Egy darabig. Néhány napig. Amíg szemmel látható a kezelés hatása. De mi történik ezután?

A Deluxe Day Spa hidrodermabráziós kúrájának segítségével elnyújthatod ezt az időszakot. A speciális, mélyreható bőrradírozás során az elhalt hámsejtek és szennyeződések eltávolítása mellett javítjuk a szövetek anyagcseréjét, és hozzásegítjük a természetes hatóanyagok aktív bejuttatását a szervezetedbe.
Foglalj időpontot online!

Tűs mezoterápia

A harmadik x után szemmel látható módon lelassul a bőrmegújulás folyamata, csökken a faggyútermelés és a bőr kollagéntartalma, valamint egyre gyakrabban figyelhető meg pigmentfoltok kialakulása. Ezek a folyamatok kezdetben lassú, majd az évek múlásával egyre drasztikusabb változásokat idéznek elő, amik nemcsak a külső megjelenésedre, hanem a lelkiállapotodra is kihatással lehetnek.

A Deluxe Day Spa tűs mezoterápia kúrájának keretében a bőrfiatalítás egyik leginnovatívabb eszközét és bőröd öngyógyító folyamatát hívjuk segítségül. Együttes hatásukkal a ráncok elhalványulnak, a tág pórusok összehúzódnak, a hegek, a striák és a pigmentfoltok pedig teljes mértékben eltűnhetnek.
Foglalj időpontot online!
Speciális kúrák - Szolgáltatások - Deluxe Day Spa

TALÁLD MEG ÖNMAGAD!

Néhány órára zárd ki a külvilágot, töltődj fel, és add át magad a day spa élménynek!
Szeretettel várunk a hét minden napján.
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!

Legyél Deluxe Day Spa Klubtag!

Iratkozz fel hírlevelünkre exkluzív ajánlatokért és értékes ajándékért!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram