Deluxe Day Spa

Rólunk

EGYSZEMÉLYES KALANDKÉNT INDULT, 
EGY ÁLOM VÁLT VALÓRA…

Magosányi Krisztina vagyok. 1993-ban végeztem kozmetikusként Debrecenben. Szakmai pályafutásomat 23 évesen, Németországban kezdtem.

Első munkatapasztalatomat a Spa világában egy 4 csillagos wellness hotelben, az ausztriai Wellnesshotel Alpenrose-ban szereztem, amely egy rendkívül meghatározó élményt nyújtott számomra. Kollégáim a világ különböző részeiről jöttek, így mindenkitől tanulhattam egyedi szakmai fogásokat, amivel kiegészíthettem a tudásomat. Teljes mértékben ki tudtam teljesedni ebben a környezetben – megszűntek a rohanó hétköznapok, a vendégek relaxáló kényeztetésért jöttek hozzánk. Ebben a légkörben az embert akaratlanul is hatalmába kerítette a kellemes, nyugodt érzés. Itt minden a testi és lelki egységről szólt.
Magosányi Krisztina - Deluxe Day Spa

Magával ragadott a spa-élmény

Rólunk - Deluxe Day Spa
Miután visszatértem Németországba, tudatosan kerestem olyan munkahelyet, ahol hasonló körülmények között dolgozhatok. Felvételt nyertem München egyik patinás, 5 csillagos szállodájának (Mandarin Oriental*****) spa részlegén az Amour Fou Spa de Beaute-ba. Fantasztikus tapasztalat volt. A legnevesebb kozmetikumokkal dolgozhattam egy csodálatos atmoszférában. Megszámlálhatatlan prominens személyhez volt szerencsém – visszatérő vendégem volt például Naomi Campbell, Boris Becker vagy a Szaúd-Arábiai királyi család tagjai.

Sokan kérdezték tőlem, hogy milyen volt ilyen vendégkört kiszolgálni? Nem féltem-e, hogy valamit rosszul csinálok majd? Természetesen az első alkalmakkor kicsit meg voltam illetődve, de bíztam a szakmai tudásomban és tapasztalatomban, valamint nagyon megkönnyítették a munkámat azzal, hogy minden vendég kivétel nélkül végtelenül kedvesen és közvetlenül fogadott. Naomi Campbell-től például minden búcsúzáskor szívélyes köszönetet és egy hatalmas ölelést kaptam.
Bár nagyon jól éreztem itt magam, az élet úgy hozta, hogy Kölnbe költöztem. Szerencsére Németország minden nagyvárosában szívesen veszik igénybe az ilyen szolgáltatásokat, ezért könnyedén találtam az elvárásaimnak megfelelő munkahelyet. A Babor Beauty Spa Cologne Köln területén 3 Day Spa szalont üzemeltetett, én pedig a kiemelt kliensek kezelésének felelőse lettem.

Haza húzott a szívem

Időközben több megkeresést is kaptam – többek között Gwyneth Paltrow, amerikai színésznő kozmetikusától –, de ekkor már 20 éve éltem külföldön. Haza húzott a szívem. 2015-ben költöztem vissza Debrecenbe.

Nyitottam egy kis kozmetikai szalont, majd nem sokkal később létrehoztam az ADAbeauty kozmetikus képzőt. Büszke vagyok rá, hogy rengeteg kiváló szakember sikeres pályakezdésének lehettem a részese.

Megvalósult egy régóta dédelgetett álom

A DELUXE DAY SPA megnyitásával egy régóta dédelgetett álom vált valóra. A debreceni Nagyerdő közelében felépült egy hely, ahol a szépségápolás és az egészségmegőrzés kapja a legfontosabb szerepet. Ahová a vendégek kikapcsolódni és megszépülni járnak. Ahol megszűnik a hétköznapok rohanása, és kortól vagy nemtől függetlenül bárki feltöltődhet.

A day spa élmény végre mindenki számára elérhetővé vált Debrecenben.
Rólunk - Deluxe Day SpaTapasztald meg az élményt!

TALÁLD MEG ÖNMAGAD!

Néhány órára zárd ki a külvilágot, töltődj fel, és add át magad a day spa élménynek!
Szeretettel várunk a hét minden napján.
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!

Legyél Deluxe Day Spa Klubtag!

Iratkozz fel hírlevelünkre exkluzív ajánlatokért és értékes ajándékért!
Készítette:
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram