2021.10.05.

Mire elég 3 óra a day spa világában? – Vendégünk tollából

Bármennyire is szeretem az életem úgy, ahogy van, mégis megesik, hogy egy olyan helyre vágyok, ahol nem ér el a hétköznapok monotonitása és káosza. Egy buborékra, ahol az én kényelmem és a kényeztetésem az első, nem másé, ahol minden a létezésben rejlő szépséget dicséri. Közhely, de igaz: ritkán van alkalmunk megállni – és mikor sikerül, a pihenésre tett kísérleteink gyakran kudarcot vallanak. Már egy ideje érzem: professzionális tréningre van szükségem ahhoz, hogy elsajátítsam a lelassulás művészetét. Ez vitt el a DELUXE Day Spa-ba.

Hogy mire elég 3 óra ebben a bámulatos világban, és hogy mire tanított meg a páros keringő élménye? Az alábbiakban elmesélem.

Deluxe Day Spa

Meg kell érkezni a pillanatba

A pihenés minősége ott dől el, hogy meg tudsz-e érkezni a pillanatba, és ha megjöttél, akkor benne tudsz-e maradni, át tudod-e élni azt. Ebben a day spa maximálisan támogatja a foglalással rendelkező vendégeket: az énidő igényes oázisába csak úgy léphetsz be, ha gondjaidat táskáddal és cipőddel együtt az előszobában hagyod.

Ez a mozzanat a DELUXE-ban kikerülhetetlen: a személyzet szívélyesen fogad és azonnal kézen fog, a tér minden szeglete kedvességet, meghittséget áraszt és az ellazulást segíti. A „day spa papucs” felvétele szimbolikus, azt üzeni: ha egy másik univerzumba érsz, tiszteld meg az ottaniakat, de elsősorban magadat azzal, hogy tiszta talppal, a kinti zajt elfelejtve haladsz át a küszöbön. Így a hely szellemisége azonnal megérint, beszippant, az ajtó bezárultával mintha megszűnne az élet, amit élsz, és megteremtődne egy új, amelynek az egyedüli középpontja te vagy.

Csak akkor működik a dolog, ha nem hagy hidegen

Az átszellemülés rítusa nem ér véget a papucs felvételénél: a következő lépésben „útitársammal” (hiszen másodmagammal mentem) a Sunlighten-hez méltó szettbe öltöztünk. A kényelmes és puha törölközőruha ölelésében nyitottuk ki a méregtelenítő kúrára programozott infraszauna kabinját, ahol 37 percet töltöttünk el. Nincs ennél csodásabb kezdés, ha relaxációról van szó!

A fokozatos melegség mintha életet lehelne fáradt testedbe, a fények, a lágy zene, a finom illatok mind-mind simogatnak, nyugtatják a fizikumod, de a lelked és elméd zsongását csitítják. Az infravörös sugárzás a finn szaunához képest jóval kíméletesebb kezelést biztosít: ez a közel 40 perc (persze, részben a jó társaság miatt) úgy repült el, mintha egy kényelmes nyugágyból hagytam volna a napfénynek, hogy átjárjon. A szaunából gyöngyözötten kilépve pedig egy frissítő, aromákkal teli zuhany és isteni epertea várt bennünket.

Deluxe Day Spa

Masszázs, hogy megismerd magad

A masszázs gondolata a fizikai kontaktusból származó intimitás miatt talán sokak számára idegen, sőt, bizarr lehet, mégis (1 óra erejéig, ruhánkkal egyetemben) megéri a fejükben lévő prekoncepciókat levetkőznünk. Mi egy 100%-ban növényi sajtolású, testmeleg olajokkal végzett ayurvédikus (gyógyító és kényeztető) masszázst kaptunk.

A tapasztalás hihetetlen volt: megélni, hogy minden egyes mozdulattal jobban megismered a porcikáid, megtudod, hogy hova gyűjtöd össze a feszültséget, megérzed, hogy mely pontjaidra kellene jobban figyelned. Testrészről testrészre engeded el magad, még a legmakacsabb stressz sem tud ellenállni a gyengédségnek. A 60. perc végére, ami benned marad: végtelen harmónia – kiürült, tiszta fej, vidám szív, boldog lélek. A szeánsz utáni gyümölcskehely ily módon nem lehet más, csak hab a tortán.

A varázs küllemi fixálása: az arckezelés

Letisztítás, hidrodermabrázió, tonizálás, ultrahangos hatóanyagbevitel, növényi botox pakolás, nappali krém felvitele – ezen az útvonalon újult meg tükörben látott képmásunk. Diszkomfortérzet? Nulla! A gondos, profi kezeknek és a Kaviczky biokozmetikumainak, valamint a Maria Galland prémiumtermékeinek köszönhetően mindent átható selymességérzet jellemzi DELUXE arckezelését. Arcunk ismét puhává, hidratálttá vált, almácskáink élettel teliek, mégis makulátlanok lettek.

Deluxe Day Spa

Az eredmény önmagáért beszél. Hallottam már, mégis szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban, de hölgyeim és uraim, a pletyka igaz: habár csak néhány órát töltöttünk a day spa felejthetetlen világában, a feltöltődés ereje egy háromnapos wellness utazáséval vetekszik. Hívhatjuk énidőnek, miniszabadságnak vagy a 21. század csodájának, a lényeg: a day spa nevéhez híven működik. Ha szakemberekre bízod pihenésed, az eredmény nem marad el: gyűrött idegszálaid képesek teljesen kisimulni egy nap töredéke alatt.

Ám vigyázat: ki itt belép, megleli összes reményét, épp ezért jó, ha tudod, a testi-lelki regenerálódás művészetének élvezete komoly függőséget okozhat. Noha, kétségtelen: ez a szenvedély egészségünkre nézve aligha lehet ártalmas. Épp ellenkezőleg. Köszönjük, DELUXE!

További bejegyzések

2021.11.18.
4+1 DELUXE fiatalító tipp: a gyönyörű dekoltázsért

Nyakunk és dekoltázsunk szépségét szinkronban tartani egyáltalán nem lehetetlen: most eláruljuk ennek titkát.

2021.11.10.
Szaunaetikett: minden, amit tudnod kell az infraszaunázás szabályairól

Mivel a DELUXE Day Spa egy SUNLIGHTEN-nek ad otthont, cikkünkben most az ideális infraszaunázás pontjait gyűjtöttük össze.

2021.10.05.
5 DELUXE tipp, hogy erősebb légy, mint az őszi melankólia

A hírhedt „autumntime sadness” ellenszere ugyanis létezik. Kattints, ha nem csupán túlélni, hanem élvezni is szeretnéd az utat karácsonyig!

2021.10.05.
ÉNIDŐ: a luxus önmagadért

Az énidő nem egy üres és divatos kifejezés: a minőségi pihenés elengedhetetlen ahhoz, hogy megőrizzük egészségünk. De pontosan mit értünk ezalatt?

2021.10.05.
Arcunk, mint testünk hírnöke

A keleti tradicionális gyógyászat szerint elég nyaktól felfele vizsgálódni, ha egészségünkről szeretnénk pontos képet kapni. Mi az arckezelés szerepe?

2021.07.07.
Miért a Kaviczky? Hogy igazán jól érezd magad a bőrödben!

A Kaviczky Prémium termékek hatóanyagait többek között a hévízi gyógyiszap, a gabona, gyógyvíz, valamint különböző virágok, drágakövek és illóolajok adják.

2021.07.07.
Ha szauna, akkor Sunlighten! – 4+1 érv a korszerű szaunázás mellett

A prémium hangrendszerrel felszerelt Sunlighten szauna használata során akusztikus rezgésterápiában és színes fényterápiában is részünk lehet.

TALÁLD MEG ÖNMAGAD!

Néhány órára zárd ki a külvilágot, töltődj fel, és add át magad a day spa élménynek!
Szeretettel várunk a hét minden napján.
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!

Legyél Deluxe Day Spa Klubtag!

Iratkozz fel hírlevelünkre exkluzív ajánlatokért és értékes ajándékért!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram