2021.07.07.

Miért a Kaviczky? Hogy igazán jól érezd magad a bőrödben!

Tükörbe pillantva talán sosem gondolunk bele, hogy amit éppen látunk, az jelentős részben a bőrünk. Legnagyobb szervünk megjelenésünkben kulcsfontosságú, ám ennél sokkal többet köszönhetünk neki – épp emiatt egyáltalán nem mindegy, hogyan bánunk vele. Lássuk, miért is fontos, hogy vigyázzunk „kültakarónkra”, és hogy miért nem érhetjük be kevesebbel annál, amit a prémiumkategóriás Kaviczky termékek adhatnak bőrünknek.

A bőrünk elárul bennünket: ezt régóta tudjuk – nem véletlen, hogy egykor a barokk úrhölgyek a púdert bőrük fehérítésére használták. Ez nem csupán nemesi származásuk és erkölcsi tisztaságuk hivatott kifejezni: a festék elrejtette az érzelmeket, megóvta attól a nőket, hogy egy esetleges elpirulás kiadja őket udvarlóiknak. Érthető a törekvés: bőrünk megmutatja testi-lelki állapotunkat, minden meglátszik rajta. Ahogy az emóciók kiülnek ábrázatunkra, úgy a betegség, a fáradtság szintén észrevehető küllemünkön. Nem lehet kérdés: szépségünk, fiatalságunk, egészségünk megőrzéséért tennünk kell.Ezt pedig a bőrünknél érdemes elkezdenünk.

Kaviczky Prémium termékek

Gondoskodnunk kell bőrünkről, hogy az védelmezhessen bennünket!

Ha törődünk a bőrünkkel , képesek vagyunk vitalitást, ragyogást, erőt mutatni, ezt visszakapva pedig tovább töltekezünk. Tehát: ha gondoskodunk bőrünkről, a fizikai és a mentális egészségünket védjük.Fontos tudni: nincs még egy ilyen nagy kiterjedésű szervünk, amely nap, mint nap ki van téve különböző külső ártalmaknak. A napfény, a környezeti szennyezés, a vegyi anyagok, a baktériumok mind-mind közvetlen kapcsolatba kerülnek a bőrfelülettel, amely igyekszik megvédeni bennünket a változatos behatásoktól, miközben a tapintásunkért és méregtelenítésünkért is felel.

Kaviczky Prémium termékek – A természet tégelyekbe zárva

A Kaviczky Prémium termékek a természet erejét hívják segítségül, hogy bőrünk a mindennapok kihívásai során helyt tudjon állni. A mesterséges színezék nélküli, tartósítószer- és GMO-mentes magyar natúrkozmetikumok egyszerre ötvözik a természet ősi, gyógyító erejét és a legújabb tudományos felfedezéseket.

A Kaviczky készítményeit a szenvedély és a szakmai hozzáértés kettőse jellemzi. A termékek hatóanyagait többek között a hévízi gyógyiszap, a gabona, gyógyvíz, valamint különböző virágok, drágakövek és illóolajok adják – általánosságban elmondható, hogy Magyarország egyedülálló természeti kincsei azok, amelyek a kozmetikumok egyediségét és minőségét biztosítják. A biodiverzitás és környezetvédelem jegyében sem szintetikus anyagok, sem állatkísérletek nem köthetőek a márkához.

Kaviczky Prémium termékek

Bőrünk egy komplex szerv, amelynek aktuális állapota rengeteg tényezőtől (életkor, genetikai adottság, egészségügyi helyzet, étrend, életmód, higiéniai lehetőségek, pszichés státusz) függ. Hatékony működését azonban folyamatos odafigyeléssel, minőségi ápolással támogathatjuk. Az élettel teli, energikus bőr pedig mindenképpen túlmutat saját magán: lelki harmóniánk, önbizalmunk alapját találhatjuk meg általa.

Készen állsz arra, hogy elkezd nyugodt éned keresését? Kattints ide, és válogass kezeléseink között!

További bejegyzések

2021.11.18.
4+1 DELUXE fiatalító tipp: a gyönyörű dekoltázsért

Nyakunk és dekoltázsunk szépségét szinkronban tartani egyáltalán nem lehetetlen: most eláruljuk ennek titkát.

2021.11.10.
Szaunaetikett: minden, amit tudnod kell az infraszaunázás szabályairól

Mivel a DELUXE Day Spa egy SUNLIGHTEN-nek ad otthont, cikkünkben most az ideális infraszaunázás pontjait gyűjtöttük össze.

2021.10.05.
Mire elég 3 óra a day spa világában? – Vendégünk tollából

Hogy mire elég 3 óra a DELUXE Day Spa-ban és hogy mire tanít meg a páros keringő élménye? Vendégünk elmeséli.

2021.10.05.
5 DELUXE tipp, hogy erősebb légy, mint az őszi melankólia

A hírhedt „autumntime sadness” ellenszere ugyanis létezik. Kattints, ha nem csupán túlélni, hanem élvezni is szeretnéd az utat karácsonyig!

2021.10.05.
ÉNIDŐ: a luxus önmagadért

Az énidő nem egy üres és divatos kifejezés: a minőségi pihenés elengedhetetlen ahhoz, hogy megőrizzük egészségünk. De pontosan mit értünk ezalatt?

2021.10.05.
Arcunk, mint testünk hírnöke

A keleti tradicionális gyógyászat szerint elég nyaktól felfele vizsgálódni, ha egészségünkről szeretnénk pontos képet kapni. Mi az arckezelés szerepe?

2021.07.07.
Ha szauna, akkor Sunlighten! – 4+1 érv a korszerű szaunázás mellett

A prémium hangrendszerrel felszerelt Sunlighten szauna használata során akusztikus rezgésterápiában és színes fényterápiában is részünk lehet.

TALÁLD MEG ÖNMAGAD!

Néhány órára zárd ki a külvilágot, töltődj fel, és add át magad a day spa élménynek!
Szeretettel várunk a hét minden napján.
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!

Legyél Deluxe Day Spa Klubtag!

Iratkozz fel hírlevelünkre exkluzív ajánlatokért és értékes ajándékért!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram