2021.07.07.

Ha szauna, akkor Sunlighten! – 4+1 érv a korszerű szaunázás mellett

A szauna szóról az esetek többségében a finnekre asszociálunk – holott a szaunázás műfaja közel sem merül ki az északi tradíciókban. Sőt, általánosságban elmondható, hogy a szaunázás fogalmát ma már gyakran összekötik minden olyan tevékenységgel, amelyek kifejezetten a test átmelegítésére, ellazítására hivatottak – többek között beszélhetünk fatüzelésű, elektromos, füstös, infra-, relax, soft, női, aroma-, fény- és hangterápiás szaunáról.

A tudomány jelenlegi állása szerint a fenti sorból kiemelkedik az infraszauna, ahol testünk nem kívülről befelé, hanem épp ellenkezőleg, belülről kifelé melegszik fel. Az infraszauna tulajdonképpen egy felnőttek számára kialakított inkubátor, ám különlegessége nemcsak ebben rejlik: az infraszauna remekül kombinálható különböző terápiákkal, kiegészíthető más szaunatípusok specialitásával – így a regenerálódás egy komplex relaxációs élmény is egyben.

Sunlighten szauna – 4+1 ok, amiért érdemes kipróbálni

Ezen összetett élmény átadásában a Deluxe Day Spa-ban található Sunlighten mPulse infraszauna világelső. A topkategóriás berendezés nem a helyiség levegőjét, hanem közvetlenül a testünket hevíti fel. Az izzadást víz használata nélkül az infravörös sugárzás váltja ki, amely bőrünk alsóbb rétegéiben is képes kifejteni jótékony hatását. Ám nem csupán emiatt érdemes a legkorszerűbb szaunát kipróbálnunk – olvass tovább, ha érdekelnek a részletek!

sunlighten szauna

1. Tripla pozitív hatás

A Sunlighten szaunában működő Solocarbon sugárzók klinikailag igazoltan a leghatékonyabb módon állítják elő az infravörös hőt: egyetlen készülékben mindhárom hullámhossz típust tartalmazzák. Mit jelent ez konkrétan?

a) A közeli infravörös hullámhossz (NIR) elősegíti a szövetek növekedését, a sebgyógyulást, a bőr megújulását és a sejtek egészségét.

b) A közepes infravörös hullámhossz (MIR) a test lágy szöveteibe hatolva felgyorsítja a gyógyulási folyamatot azokon a testrészeken, ahol gyulladás alakult ki.

c) A távoli infravörös hullámhossz (FIR) jut el a legmélyebbre. Azokat a helyeket célozza meg, ahol a méreganyagok felhalmozódtak.

Tehát: a különféle hullámhosszok együttesen alkalmazva háromszorosan támogatják a test egészségének megőrzését, avagy annak helyreállítását.

2. Választható wellness programok

Lehet szó méregtelenítésről, relaxációról, súlycsökkentésről, fájdalomcsillapításról, vérnyomáscsökkentésről, keringésjavításról, bőrfiatalításról, sebgyógyításról vagy immunerősítésről, a Sunlighten az igényekhez igazodva vigyáz a páciensre. Nekünk csak ki kell választanunk a számunkra megfelelő programot, majd hátradőlni, és élvezni, ahogy a szöveteinkbe hatoló infravörös sugárzás megelőzi a bajt vagy épp elhárítja azt.

sunlighten szauna

3. Kevert terápiák lehetősége

A prémium hangrendszerrel felszerelt Sunlighten szaunában töltött idő alatt akusztikus rezgésterápiában, színes fényterápiában is részünk lehet. Az optimális kényelem érdekében a padok mélyebbek az iparági szabványnál: ezeken lazulhatunk el kedvenc számainkra, miközben szervezetünk a hangnak és a rezgésnek, valamint a nap fényének hét színspektrumának köszönhetően épül-szépül.

4. Felhasználóbarát kezelőfelület

Az egyszerű kezelhetőség és testreszabhatóság érdekében egy 10 colos, Android alapú vezérlőpanel segítségével néhány érintéssel beállíthatjuk, hogy milyen programot szeretnénk elindítani. Valós időben nyomon követhetjük a pulzusunk és az elégetett kalóriákat, de a belső világítást, a beépített hangszórók hangerejét vagy a lejátszott dallamokat is a hangulatunkhoz mérten állíthatjuk.

sunlighten szauna

+1 Prémium minőség

A Sunlighten szaunák hatékonyságuk, kialakításuk, felszereltségük szempontjából is a legmagasabb színvonalat képviselik. A ragasztás nélküli konstrukció, az alapanyagként használt kézzel válogatott fa elemek és a vízszintes dizájn alkalmazása az iparágban egyedülállónak számítanak, a rendszeres minőségellenőrzés pedig szavatolja, hogy a Sunlighten szaunák jótékony hatása maximális legyen.

Kedvet kaptál a szaunázáshoz? Kattints ide, és foglalj időpontot – melegedj át úgy, ahogy csak a Deluxe Day Spa-ban lehet! A napsütötte luxus garantált.

További bejegyzések

2021.11.18.
4+1 DELUXE fiatalító tipp: a gyönyörű dekoltázsért

Nyakunk és dekoltázsunk szépségét szinkronban tartani egyáltalán nem lehetetlen: most eláruljuk ennek titkát.

2021.11.10.
Szaunaetikett: minden, amit tudnod kell az infraszaunázás szabályairól

Mivel a DELUXE Day Spa egy SUNLIGHTEN-nek ad otthont, cikkünkben most az ideális infraszaunázás pontjait gyűjtöttük össze.

2021.10.05.
Mire elég 3 óra a day spa világában? – Vendégünk tollából

Hogy mire elég 3 óra a DELUXE Day Spa-ban és hogy mire tanít meg a páros keringő élménye? Vendégünk elmeséli.

2021.10.05.
5 DELUXE tipp, hogy erősebb légy, mint az őszi melankólia

A hírhedt „autumntime sadness” ellenszere ugyanis létezik. Kattints, ha nem csupán túlélni, hanem élvezni is szeretnéd az utat karácsonyig!

2021.10.05.
ÉNIDŐ: a luxus önmagadért

Az énidő nem egy üres és divatos kifejezés: a minőségi pihenés elengedhetetlen ahhoz, hogy megőrizzük egészségünk. De pontosan mit értünk ezalatt?

2021.10.05.
Arcunk, mint testünk hírnöke

A keleti tradicionális gyógyászat szerint elég nyaktól felfele vizsgálódni, ha egészségünkről szeretnénk pontos képet kapni. Mi az arckezelés szerepe?

2021.07.07.
Miért a Kaviczky? Hogy igazán jól érezd magad a bőrödben!

A Kaviczky Prémium termékek hatóanyagait többek között a hévízi gyógyiszap, a gabona, gyógyvíz, valamint különböző virágok, drágakövek és illóolajok adják.

TALÁLD MEG ÖNMAGAD!

Néhány órára zárd ki a külvilágot, töltődj fel, és add át magad a day spa élménynek!
Szeretettel várunk a hét minden napján.
FOGLALJ IDŐPONTOT ONLINE!

Legyél Deluxe Day Spa Klubtag!

Iratkozz fel hírlevelünkre exkluzív ajánlatokért és értékes ajándékért!
  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram